2014-11-10 09:15:58• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne izgassa fel magát minden apróságon

Napi horoszkóp november 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, és még szünetel is. Ez az abszolút “hold-mínusz” konstelláció egy Kos számára. Már a felkelés is nehezére esik, és a folytatás sem lesz könnyű. Ha megteheti, a mai megbeszéléseit halassza holnapra, végezzen a legszükségesebbekkel, és menjen haza, pihenjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Rák jegyében álló Holddal kissé álmatagon kezdődik a hét. Van elég ideje, hogy belerázódjon a hétköznapi rendbe, mielőtt úgy igazán felpörögnének a dolgok. Minden megerőltető feladatot napoljon el. Ha megteheti, tegye azt, amit szívesen tesz, és ami ellazítja. Ha este meghiúsul egy találkozó, azt ne vegye személyes sértésnek, a körülmények összjátéka tehet róla, nem önnel van baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma úgy fogja érezni, hogy semmi sem sikerül. A Hold a Rák jegyében áll, ráadásul szünetel - tehát, kedves Ikrek, semmi mást nem tehet, mint hogy kivárja, hogy az égiek némi aktivitásra ösztökéljék. Próálja meg lazára venni a napot, lógja el a délutánt, ha teheti, mozogni sincs kedve – de meglehetősen kellemes órákat tölthet el otthon. Az ilyen napok, bár nem túl hatékonyak, de nagyon pihentetőek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Engedje ezt a napot anélkül elmúlni, hogy különösebben szerepet vállalna benne. Pihenje ki magát, és töltődjön fel energiával az egész hétre. Bár a Nap és a Hold az ön számára kedvező pozícióban állnak, de a Hold napközben szünetelni fog, és ez lassítja egy kicsit a napot. Este az Oroszlán jegyében álló Hold mellett kiválóan szórakozhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ezen a napon is a nagy jótevő az ön jegyében áll. A Hold a Rák jegyében található, és ráadásul holdszünet is lesz. Most semmi mást nem tehet (ha szerencséje van, nem kell dolgoznia), mint hogy meditál, sétálni megy, elmélkedik, és csendben tölti az időt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha lehet, töltse ezt a napot sok pihenéssel és minél kevesebb munkával. A Hold az ön horoszkópjában a barátságok területén áll, és ma lesz egy szünete is. Ma minden helyénvaló, ami a felüdülést szolgálja: hosszú alvás, könnyű reggeli, némi torna nyitott ablak mellett, seta vagy kocogás, délután egy kis szunyókálás – vegyen ki egy szabadnapot, kapcsolódjon ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A holdszünet a Rák jegyében patthelyzetbe hozhatná, a fontos ügyekhez jobb, ha ma nem is nyúl, nem lenne értelme. Valahogy csak lóg a levegőben, és amit elhatározott, azt képtelen véghezvinni. Ne izgassa fel magát minden apróságon, próbáljon meg nyugodt maradni minden helyzetben, legyen nyitott!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A holdszünet a Rák jegyében alkalmat ad arra, hogy néhány dologgal tisztába jöjjön. Ez nem az a nap, amikor új projekteket kellene elkezdenie, vagy fontos ügyekben döntést hoznia, viszont csodálatosan felhasználhatja arra, hogy önmagával foglalkozzon. Ne csodálkozzon hát azon, hogy kevés lendülete és kedve van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nehézkesebb talán nem is lehetne egy hét kezdete. A Hold a Rák jegyében jár, ami önmagában is kevés energiát jelent Önnek, ráadásul napközben szünetel. Örülhet, ha otthon tud maradni, és pihenhet, ahol a Hold is szívesen látja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megköszönheti az égieknek, ha ma nem kell dolgoznia: kialhatja magát, ágyban maradhat, olvashat, reggelizhet, utána pedig lazán töltheti az egész napot. Ha dolgoznia kell, akkor bizony nem jár jól: a Hold szünetelni fog a Rák jegyében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A holdszünet ezt a napot üzleti megbeszélésekre és új projektek elkezdésére alkalmatlanná teszi, de kiválóan alkalmas arra, hogy egy kicsit önmagával törődjön. Ügyeljen arra, hogy mit mond önmagának, például milyen gyakran ítéli el magát, milyen gyakran jelenti ki: “Ez úgysem sikerül! Úgysincs rá esélyem!” Ne döntse el előre, hogy önnek semmi sem sikerülhet - mert így nem is fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Keresse az újdonságot és a másságot a művészetekben, emberekben, eseményekben vagy helyszínekben, csupán az érdekesség kedvéért! Látóköre kitágul és valószínű, hogy ennek minden pillanatát élvezni fogja. Kiváló időszak vakációzásra, főként olyan helyeken, ahol még nem járt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: